Det nye livet

Føles i grunnen som det passer å skrive et innlegg om det nye livet. Jeg har nå gått fra å være nesten helttidsforsker til å være heltids sykehuslege, og forsker på fritiden. Den største forandringen er kanskje at jeg MÅ være på jobb i åtte timer sammenhengende hver dag, og at jeg ikke har noen som helst innvirkning på hvordan den dagen fylles.

Jeg har vært noe spent før denne overgangen.. Foreløpig går det greit, men jeg kjenner at jeg igjen må tenke igjennom hverdagen for å finne lommer til hvile, og for å rasjonalisere med kreftene. Utrolig hvor mye energi jeg kan sløse bort på å gå veldig raskt i korridorer. Det aller meste haster ikke, og kommer jeg ti sekunder for seint til et møte legger neppe noen merke til det.

Ukas middager planlagt og handlet inn, Lupusmannen er snill som alltid og henter barna, slik at vi til sammen kan overleve det neste året. Dette blir en spennende "reise" :)

 

Mens jeg har holdt på med mitt fikk jeg med meg i dag at Ane Brun måtte avlyse konserter med Peter Gabriel av "helsemessige årsaker". Fra media skjønner jeg at hun har SLE, og tenkte jeg kunne oppmuntre alle til å sende henne noen positive tanker, vi har vel alle vært der hvor lupus' har endret en del på planene våre.... Og hvor vi har ønsket denne sykdommen dit peppern gror og enda litt lengre...

 

Kommer snart tilbake med nye lupus forskningsresultater :)

 

 

 

 

5 kommentarer

Britt Helen

19.09.2012 kl.17:15

Lykke til med din nye tilværelse. Håper det går raskt at du finner rette fordeling på bruk av energien din og at du får noen fine dager på arbeid.

Ha en fin høst :-) og vame tanker sendes både til deg og til Ane Brun

klem Britt Helen

Nina

22.09.2012 kl.12:10

Spennende :)

Leste om Ane Brun og håper flere uten lupus leser om det. Vil at kollegaer, venner og andre skal høre om sykdommen min uten at jeg "maser" om det. Ikke lett for venner, kollegaer og andre å forstå hva sykdommen lupus er, men kan forstå det bedre når de leser om kjendiser som har sykdommen. Brukte og sykdommen lupus i serien Privat praksis (tirsdager), noe jeg mener er supert :).

Må det bli en super høst for deg og alle andre med lupus :) Jobbe på sykehus er topp :)

lupusmamma

27.09.2012 kl.16:59

Nina og Britt Helen:

Takk for koselige hilsener !! Masse gode ønsker til dere også.
Klem Lupusmamma

31.12.2012 kl.15:43

Sender deg masse gode ønsker for 2013. Må det bli et godt år.

'Håper formen din er bra og at du har funnet en fin ballanse med den nye jobbsituasjonen din og fritiden slik at det ikke går ut over helsen .

Her er formen ganske bra for tiden og jeg har god effekt og lite bivirkninger av Mtx sprøytene. En ulempe er at øyenlegen anbefaller helt at jeg kutter ut plaguenil pga forkalkninger på øynene som ikke går bort men faktisk påvirker synet ..litt

Men men.... fortiden har vi nedtelling på vårt 2 barnebarn . Termin den 3 men hun trur kanskje det blir før.

klm Britt Helen

Mona

31.12.2012 kl.19:43

Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år! Lært mye om SLE av å lese bloggen din..... Har brukt prednisolon nå i 3,5 uke.... Senkningen var oppe i 86..... Skjønte at det var derfor jeg ble satt på det... Skal være uten nå i 2,5 uke før jeg skal til revmatologen.... Håper at de snart finner ut av hva som feiler meg. Slitsomt å gå slik.... Over halvannet år....

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

39, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits