Happy Thursday!

I morges våknet jeg opp og overbeviste kroppen min at det lille jeg kjente av morgenstivhet ikke var morgenstivhet :) Det funket,- eller kanskje jeg heller skal si at den forsvant kjapt? Etter en noe slapp frokost med minstemann var tiden kommet til å kjøre i barnehagen. Men,- verden ville det annerledes, eller kanskje jeg skal si, bilbatteriet ville det annerledes. Enden på visa var at jeg syklet med sykkelvogn på slep til barnehagen. Minsten var fornøyd, og det gikk faktisk bra. På tross av litt skrangling når jeg sto opp. Hurra :) (man feirer alt for lite her i verden!!)

 

Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal gripe denne bloggen ann den nærmeste tiden. Hva har dere lyst til å lese mere om? FOrskningsresultater? Pasientinfo? Teoretisk gjennomgang av immunsystemet (så langt jeg skjønner det, som ikke akkurat er et superdypdykk..)? Livet med lupus?  Let me know!

10 kommentarer

Britt Helen

01.09.2012 kl.12:08

SÅ fint at formen er i orden og en sykkeltur er ikke å forakte :-)

Jeg liker at det er en blanding med alt. Litt om livet med lupus og til forskning. Der så lett å se seg blind på at jobb, lupus og familie ikke går så godt sammen at det er til hjelp å se at det kan fungere med noen forbehold og tilpasninger :-)

Du og din blogg har vært en god støtte for meg siden jeg ble kjent med den :-)

Men jeg regner med at alle har forståelse for at det kan bli litt tid mellom innleggene og særlig når man tar doktoravhandlingen med i betraktningen.

Ha en strålende helg

klem Britt Helen

Nina

01.09.2012 kl.20:29

Enig med Britt Helen :o)

Mona

02.09.2012 kl.11:06

Selv om jeg ikke har noen diagnose kjenner jeg meg igjen i mye av det jeg leser om på bloggen fin. Liker den absolutt slik den er nå. Ha en super søndag.

ash

15.09.2012 kl.13:29

Jeg kommer hovedsaklig til denne bloggen for å bli oppdatert på forskning, fordi det er tungt og krevende å sile ut hva som egentlig er relevant av alt det som blir publisert. Og jeg må innrømme at det er mye av det jeg ikke forstår, så det er veldig fint å kunne lese dine oppsummeringer på norsk. Men jeg synes også at det er nyttig å lese om dine små tips og triks for å leve et best mulig liv med denne sykdommen :) Hvis du skal være hard i prioriteringene dine om hva du bruker tid på å skrive om, så tenker jeg at du skal skrive slikt som bare DU kan skrive. En teoretisk gjennomgang av immunsystemet er det mange som kan skrive om, og sikkert noen som har gjort det også. Men hvis du ikke skriver om dine erfaringer, så er det ingen andre som kan gjøre det heller. Og det at du er en lege som har lupus gir deg en unik kunnskap som jeg setter veldig stor pris på at du deler med oss, tusen takk! :)

Inga

17.09.2012 kl.05:12

Jeg "fant" også frem til bloggen din fordi den inneholder medisinsk nyttig stoff forklart på en måte som en ikke-medisiner kan forstå. Det kombinert med at du selv har lupus, gjør bloggen til noe unikt. Håper du fortsetter slik :)

lupusmamma

27.09.2012 kl.16:58

Takk alle sammen for gode svar. Da fortsetter jeg som jeg har gjort tidligere :)

Ida

10.10.2012 kl.12:10

Om det fortsatt er mulig å sende inn forslag til "ønskeinnlegg" så kunne jeg veldig gjerne tenke meg å høre dine tanker rundt bruk av lavdose naltrekson ved lupus. Diskusjonsforumet til lupusgruppen i NRF pepres om dagen av det jeg anser som reklame for preparatet og streker seg så langt at de bruker ordet "helbredelse". Kjenner at jeg blir ytterst mistenksom når det ikke er mulig å finne en eneste godt gjennomført RCT på temaet og de driver reklame på denne måten med veldig store ord. Har sjekket clinicaltrials.org og det finnes avsluttede studier på bruk ved andre autoimmune tilstander, men resultatene er aldri blitt publisert. Dette gjør meg enda mer mistenksom. RELIS har flere ganger hatt temaet oppe, siste svar jeg finner er her:http://relis.arnett.no/Utredning_Ekstern.aspx?Relis=1&S=4148. I tillegg har legeforeningen hatt en kronikke som du finner her: http://tidsskriftet.no/article/2099398.

Hva tenker du?

lupusmamma

10.10.2012 kl.21:05

Ida: Hei. Takk for et flott spørsmål. brukte det som utgangspunkt for dagenes blogg!!

wendysinfamilie

19.04.2013 kl.23:21

Synes du er utrolig flink, hus, hjem, barn og sykdom, klapp på skulderen til deg.

lupusmamma

06.05.2013 kl.14:25

wendysinfamilie: Takk og takk :)

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

40, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits