Mabthera 5A

Da er vi igang igjen, 2,5 måneder etter planen, med ny Mabthera-kur. Kurene ble utsatt fordi jeg hadde infeksjon på infeksjon. Formen er på tross av det bra, og skulle jeg ikke tilbake i klinisk arbeid til høsten hadde jeg ventet med dagens dose.

Det verste med disse kurene er ventetiden. Jeg får litt ekstra energi av dosen steroider som settes først, og timene med sakte Mabtherainfusjon går
Uuuutrolig treigt. Noen timer igjen nå, og så kan jeg fortsette ferien!!

4 kommentarer

25.07.2012 kl.15:57

Håper det har gått bra med injekskonen.Dokk får ha en fortsatt fin ferie og så krysser vi fingre og tær for at formen viø holde seg bra ... lenge..

klem Britt Helen

lupusmamma

13.08.2012 kl.12:09

Takk takk, nå har jeg også fått nummer to (Mabthera gis i tvillinginfusjoner). den siste var tøff å komme seg etter, aner ikke hvorfor. Men nå er kreftene på vei tilbake. Hurra!! Håper du har det bra Britt Helen :)

Britt Helen

13.08.2012 kl.19:29

Så fint at du merker virkningen . Håper høsten blir fin for deg og at du får levert en bra avhandling til doktorgraden din

Og med meg er alt bra og stabilt (endelig)... dette har vært den fineste sommer på mange år. Nå går jeg på MTX sprøyter (tilsvarende 6 tabl.! )og har nesten ingen bivirkninger av de og i tilegg 5 mg prednisolon og 1 plaquenil.

I år har jeg "tålt" solen - jeg har faktisk sol meg litt også å så lenge jeg bare smører meg godt har jeg tålt det og ikke blitt syk, :-) Men veldig brun selv med faktor 50 . Man har glemt så mye lettere livet blir når man slipper tykke klær og parasoller ogslikt :-)

Nå jobber jeg 40 % fordelt på 3 dager og da har jeg overskudd til trening og fysiobehandling i tilegg til at jeg kan hjøre hva jeg vil om ettermidagen eller helgene.

I ferien har vi hatt en fantastisk tur med motorsykkel i Lofoten . Hurtigruta oppover og 100 mil på sykkel hjem og kunn et hovent ledd etterpå.

klem Britt Helen

lupusmamma

23.08.2012 kl.09:07

Britt Helen: Ferien din høres nydelig ut! Og så flott at medisinene virker. Kjempegodt å høre at du er i fin form!!! Gleder meg masse med deg :)
Klem

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

39, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits