Galopperende lungebetennelse?

Hmm. tror kanskje jeg skal begynne å lage diagnoser på meg selv slik som hos pondus. Da klarer man bedre å beskrive situasjon, i stedet for det vanlige litt feber, mye vondt, hoste og gørr.. galopperende lungebetennelse høres mye stiliger. Nesten slik at jeg kan overbevise meg om at den kan galoppere bort igjen med en gang.

Skummelt mye tyder på at jeg har fått en ny nedre luftveisinfeksjon fire uker etter den siste. I grunnen ingen stor bombe, vet fra før at kroppen min har problemer med bli kvitt infeksjoner med mycoplasma pneumonia, som gir en stille lungebetennelse. Men,- det passer så utrolig dårlig nå. Jeg skriver på spreng for å få ferdig doktorgradsavhandligen min, slik at jeg kan sende  avgårde et utkast før huset tar ferie. Kjipt å måtte sitte kveld etter kveld foran pc'n. Nå ser det litt mørkt ut her, jeg har feber, hoste og masse gugg, og noen heftige leddsmerter og enda verre med smerter i brystkassa.. Og i grunnen skal vi reise bort om to dager, og til syden om ikke så veldig mye lengre..Håper i det lengste at jeg slipper å skuffe ungene som har gledet seg så til ferien....

Har bestilt time hos fastlegen... Men har foreløpig ikke sagt noe om diagnosen "galopperende lungebetennelse......" , da tror han vel at jeg er helt sprø.. 

2 kommentarer

Mona

03.07.2012 kl.14:23

Uff, høres ikke bra ut. Håper ikke at ferien må avlyses. Og at du kommer vel i havn med doktorgradsavhandlingen din. Koser meg med litt håndsøm for tiden. Har blogg med adressa http:/www.monashobby.blogspot.com Ikke så aktiv som før, men koser meg selvfølgelig når jeg holder på. Tok MR for 14 dager siden med tanke på synovitt i den ene foten, men ikke fått noe svar enda. Det var sykdom blandt legene... Fikk også tilbud om å betale undersøkelsen selv. Lurer på om jeg hadde fått raskere svar da.... Ønsker deg god bedring.

Britt Helen

03.07.2012 kl.22:08

Huff da Lupusmamma , så kjedelig. H¨åper du får en dyktig lege :-) og at du blir raskt frisk slik at du kan gjøre ferdig din avhandling og kose deg i Syden med familien.

Håper vi får et referat fra syden og om det påvirket formen din. Husk å slapp av så mye du kan

Nå er det bare få dager til vi drar på mc tur med hurtiruta... Vi tar den til Lofoten og kjører hjem etter en ukes tid . Gleder meg til det , Etterpå blir det hyttekos med barn og barnebarn pg det blir også veldig koselig

sommer klem Britt Helen

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

39, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits