Dagene kommer og går

Hei alle. Dette har vært en lang pause fra blogglivet. Nødvendig, men også merkelig. I fraværet mitt har jeg skrevet to store søknader til nye forsknignsprosjekter, som er sendt inn til flere steder. Budsjettet utgjør flere milioner, og kravet til detaljer i søknadene er høye. Jeg har jobbet, spist, slitt og sovet. Med andre ord, bloggpausen var rett og slett en nødvendighet.

Takk til alle koselige kommentarer og spørsmål. Skal kaste meg over disse så kjapt jeg får til. Livet roer seg litt nå håper jeg. Er akkurat ferdig med en lungebetennelse (jadda),- kaos kommer sjelden alene. Men ting roer seg nå håper jeg, og i morgen  er første dag på jobb igjen på et par uker.

Mabtherakuren min er "long overdue". Men det hjeper lite når infeksjonene ikke er over. Og så er det jo sommerferie. Litt kjipt dersom jeg kanskje skulle bli dårlig av infusjonen mens vi skal reise et eller annet sted. Det ser derfor ut at jeg først kommer i gang med Mabthera i midten av juli, dvs to måneder etter ideell tid. Det positive må vel være at formen er rimelig bra på tross av utsatte kurer. Håper det betyr at lupus'en er i ferd med å gå inn i en litt roligere fase.

Hvordan går det med dere? Husker dere solkrem? Har akkurat funnet ut at stormberg selger t-skjorter (dvs, en t-skjorte) med faktor 50 til en billig penge. Anbefales!!!

Mer bloggings i løpet av uka

 

Klem lupusmamma

7 kommentarer

Ida

18.06.2012 kl.00:09

Lykke til med søknadene! Håper du når opp i den tøffe konkurransen det er blitt å få midler. Dette er ikke en øvelse for de med lav arbeidsmoral, her er det bare brette opp armene og stå løpet ut:-)

Håper du kommer deg fort etter lungebetennelsen, og at du får en flott og avslappende ferie med god form.

Mona

18.06.2012 kl.06:51

Ønsker deg lykke til med søknadene. Håper du snart er på beina igjen og får en fin sommer. Jeg har en ukes jobb igjen så er det ferie og fri til langt ut i august. Får prøve meg litt mer på syrommet og bloggen. Ikke blitt mye av det det siste halve året. Tusen takk for svar på spørsmålene i kommentarene jeg har lagt igjen på bloggen. Mange flotte innlegg som jeg har lært mye av. KLEM. Mona.

Nina

18.06.2012 kl.13:52

God sommer til deg :o)

Gleeeder meg til ferie :)

Kathrine

19.06.2012 kl.21:26

Har du link til den stormberg t-shorten?:)

Lupusmamma

19.06.2012 kl.23:41

Her kommer link til t-skjorta: http://www.stormberg.com/no/baug-d-t-skjorte-14.html#11115

Blogg.no (eller jeg...usikker hvem som skal ta skylden) klarer ikke lenker i kommentarfeltene. Lykke til !

lupusmamma

24.06.2012 kl.21:12

Mona: Kos deg i ferien. Fikk lengsel i øynene og tenker på symaskinen min som støver ned. Det hadde vært noe i sommerferien. Gruble...

God sommer!! klem

lupusmamma

24.06.2012 kl.21:13

Ida: Heisann. Takk for gode ord. Blir spennende å skummelt å bli hovedveileder selv, men det går vel bra det og :)
Håper du får en super ferie!

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

39, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits