På tur i mitt eget hode

Neida. Absolutt ikke så ille som det høres ut. Jeg drukner i arbeid, sluttstiller et stort prosjekt, samtidig som jeg har deadline på noen andre. Med andre ord, altfor mye jobb for en stakkars mamma, og bloggen lider en smule under dette. Ser ikke ut til at jeg får hodet over vannet før vi skriver juni. Da skal i allefall to ting være innlevert, og alt roer seg.. Kanskje..  På et eller annet tidspunkt bør jeg også få Mabtherainfusjonene igjen, det har snart gått 6 mnd. Litt skeptisk til at bihulebetennelsen også har vært tilstede i seks måneder, men det er kanskje prisen som må betales for å være rimelig symptomfri??

I aftenposten i dag stod det et fantastisk innlegg fra en 13-årige Sidsel H Størmer hvor hovedpoenget var  "Det er et større handicap å være dum enn å være blind. Jeg skal ikke la svaksyntheten min komme i veien for noe jeg gjør". Fantastisk!! Bytter vi svaksynthet ut med lupus har vi alle et kampmotto for de neste ukene!!!

Stor klem

 

Lupusmamma

 

8 kommentarer

Britt Helen

13.05.2012 kl.22:27

Ikke slit deg helt ut nå da Lupusmamma.

Håper du får Mabthera infusjonene din snart og at bihulebetennelsen går over. Kjedelig å gå å hangle slik selv om du i det hele føler deg frisk :-)

Lykke til med prosjekt og husk å pust ut imellom

klem Britt Helen

06.06.2012 kl.16:39

Hei ville bare sjekk om dæ. Håper du e i bra form og ikke helt utslitt av all jobbingen.

Ha en fin dag vidre :-)

klem Britt Helen.

Stig Idsal

07.06.2012 kl.03:06

Be stronger the your excuses, er mitt motto denne uken.

Jeg tenkte at jeg skulle gi deg en liten status på hva jeg holder på med for tiden siden du var en av de som inspirerte meg med din blogg :-)

Sjekk ut denne websiden http://allsvinn.no/

Stå på videre og ta deg en god sommerferie

lupusmamma

17.06.2012 kl.20:58

Britt Helen: TUsen takk for alle gode ord, lykkeønskninger og oppmuntringer!!! Stor klem

lupusmamma

17.06.2012 kl.21:02

Britt Helen. takk takk. Her går det endelig bedre. Fortsatt for mye å gjøre, men ting kommer seg nå altså!! tusen takk for at du bryr deg, det betyr masse.
Klem

lupusmamma

17.06.2012 kl.21:03

Stig Idsal: Bloggen din er kjempetøff. Kommer til å legge den inn blant lupuslenkene til siden. Lykke til med treningen. Dette blir veldig gøy å følge!!!! Klem

Stig Idsal

25.06.2012 kl.14:25

Vi har faktisk fått med en med lupus på laget. Blir kjempespennende å se hvordan treningen vil fungere med denne diagnosen. Vi trener hardt og målrettet :-) Fokus på muligheter fremfor hindringer og begrensninger. Jeg har et mål om at alle deltakerene på lag nord og sør vil bli motivatorer for kommende allsvinn medlemmer innen de forskjellige diagnoser

Dagens motto er: Stop Wishing For It. Start Working For It

lupusmamma

03.07.2012 kl.10:00

Stig Idsal: jeg gleder meg til å lese videre om dette. snikkikker på siden deres med jevne mellomrom. Dette blir gøy !!

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

39, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits