Geocaching; skattejakt for hele familien.

Dette innlegget har fryktelig lite med lupus å gjøre. Men mye om hvordan man få familien med seg ut på tur. Vi er en typisk sol-tur familie, dersom vi i det hele tatt klarer å komme oss over tomtegrensa. Søndagsturer.. Nope, ikke hos oss. Her skal man overbevise seg selv og tre andre om at drømmen er å komme seg ut i Guds frie natur, og det strander som oftest veldig raskt.......

I helga oppdaget vi geocaching. Geocaching er en idrett som er verdensomspennende, og som man kan bedrive når man selv vil. Rundt om i vårt vide land, og i så måte også på resten av kloden, er det gjemt en rekke små skattebokser. Man finner frem ved hjelp av en GPS, eller i mitt tilfelle etter å ha installert appen geocaching på mobilen. Stor glede når vi fant ut at den første skatten lå gjemt 200 meter fra huset vårt :)

Når man endelig finner frem til boksen (som kan ha variabel størrelse) signerer man loggboken. I tillegg kan man ta en ting fra boksen og legge igjen en annen ting man selv har tatt med seg. Her har vi byttet ut diverse lekefigurer og biler med andre lekefigurer, biler og en veldig slitt golfball. Hele familien ser plutselig helt klart behovet for å løpe rundt i skogen i regnvær, eller i byen for den slags skyld. For skattene, de ligger godt plassert både i naturen og i bymiljø. Kjempegøy og anbefales på det sterkeste!!

Vil du lese mer, eller søke opp hvor det finnes skatter i din nærhet. Geocaching.com og Gcinfo.no er begge gode sider for mer info!!

6 kommentarer

Britt Helen

01.05.2012 kl.20:50

Så spennende med slik geocaching da lupusmamma. Fint å finne en aktivitet som faktisk fenger familien og som drar man ut. Vi har snakket om det men det har liksom ikke kommet lengre enn det :-) ...enda men hvem vet.

Er det slik at dere kan lage nye poster selv også eller bare bytter dere ut innholdet i b

"boksen" ?

Lykket il vidre i jakten

klem Britt Helen

zeppelin

02.05.2012 kl.14:19

Kul ide! Når jeg blir bedre i form skal jeg ta med meg mann og barn på dette. Ser det er mange steder i mitt nærmiljø.

05.05.2012 kl.08:39

Har en markør ca 100 meter fra der jeg bor og har sett veldig mange som stopper og leiter. Lurte litt i starten på hva dette var. Må være en flott hobby. Man kommer jo samtidig ut og en flott aktivitet for hele familien.

lupusmamma

07.05.2012 kl.21:35

Britt Helen: Hei hei. Vi er helt hektet. Godt å komme seg ut en time eller to. Man tar med seg en liten ting og legger igjen en liten ting, slik at det hele tiden er like mange ting i boksen. Det går ann å lage poster selv og melde de inn til geocaching.com, men de anbefaler at man har funnet en del poster selv før man forsøker. Virkelig morsom hobby som anbefales på det sterkeste !!

lupusmamma

07.05.2012 kl.21:36

zeppelin: Lykke til !! Er litt bekymret for deg, ser du er sliten for tiden (på bloggen din). Har du fått tilbud om mere medisiner??
Stor klem :)

lupusmamma

07.05.2012 kl.21:37

Anonym: Anbefales!! Virkelig morsomt :)

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

39, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits