Livet i solen :)

Hei.

Jeg drukner i jobb. Vet dette ikke er noe nytt det siste halvåret, men jeg skal være ferdig med tre store ting i løpet av tre uker. Det går derfor litt over stokk og stein når det gjelder bloggingen. VELDIG hyggelig å se at så mange kommenterer og svarer på andres innlegg, føler meg virkelig som del av en stor vennlig familie.

Håper dere alle hadde en fin påske. Her var det flott, og storforbruk av solkrem. Jeg er ganske så lei av klisset, selv om jeg bruker La roche posay i ansiktet (kjøpes på apotek, og er mindre klissete...). Har noen av dere noen solkremanbefalinger? Jeg er rimelig klar for å skifte over til noe nytt!!

 

Stor klem !

9 kommentarer

Anne

14.04.2012 kl.21:27

jeg er fornøyd med cosmica face sun cream, og jasön sin sport sunbrellas spf 45 ..

15.04.2012 kl.14:29

hei. jeg bruker oftest Vichy sin face cream 50+ og synes at den ikke er så klissete ellers tror jeg at den andre jeg veksler .med er den samme som din.

Her har det vært en fin påske med stort sett snøvær. Litt sol noen få dager. Men utslettet har et veldig tim oppbluss for tiden.

Ha en fin dag og prøv å ikke stresse selv om det er travelt :-)

klem Britt Helen

lupusmamma

18.04.2012 kl.12:06

Anne: Hei hei. Skal forsøke dine !!
Klem

lupusmamma

18.04.2012 kl.12:07

Anonym: Heisann. Tror vishy og den jeg nevner egentlig er samme kremen? Eller? Apoteket mitt påstod det for noen år siden i alle fall. Utslettet roet seg?
KLem

Mixmamma

18.04.2012 kl.15:02

Hei!

I tillegg til å være lett påkledt og ha solkrem i fjeset prøver jeg å sitte under parasollen når jeg er ute på terrassen. Så bruker jeg hatt med bred brem som skjermer ansiktet og ev solbriller. Da ser jeg ganske romantisk ut sammen med blomstene mine sier folk som kommer på besøk.

Syns også det er kliss med solkrem, tar opp håret før jeg smører meg. Syns også det er vanskelig å være mye ute når det er "skarpt" vær, dvs steiksol kombinert med snø, eller sol og iskald nordavind, slik det ofte er her på forsommeren. Lett overskyet og vindstille er bedre.

Klem mixmamma

Nina

18.04.2012 kl.22:17

Halloen :)

Lurer litt på om noen reagerer på skarpt lys ?? Har store problemer med for sterkt/skarpt lys. Bruker ofte solbriller. Ikke noe galt med synet mitt (sjekk hos øyelege x 1 i året). Mener ikke utslett pga soling, men rett og slett skarpt lys. Er dette vanlig på mennesker med sykdommen lupus, eller er det en plage jeg har av andre grunner ??? Blir veldig sliten og føler meg syk etter dag i mye sterkt/skarpt lys.

Klem nina :)

Mixmamma

20.04.2012 kl.12:21

Hei Nina!

Jeg reagerer også på sterkt lys, det er ubehagelig for øynene. Når jeg har vært ute i sola syns jeg det er godt å legge meg på et rom med fortrekte gardiner etterpå. Bruker også øyemaske på morgenen for å dempe lyse selv om gardinene er for. Da kan jeg sove litt lenger. Det kan også være godt å ta små pauser med øyemaske i løpet av dagen. Jeg bruker øyemaske fra tempur.

Klem Mixmamma

Nina

20.04.2012 kl.19:12

Tusen takk for svar Mixmamma :)

lupusmamma

25.04.2012 kl.10:35

Nina og Mixmamma. har det også likt, men kan ikke si jeg har lest noe om det noen steder.....

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

39, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits