Influensa i heimen

Tid for en liten oppdatering. Eldstemann har tydeligvis influensa. Og ganske så høy feber. Rimelig tricky med en femåring som er sjuk, og vil til mamman sin. Spesielt når mamman virkelig tilhører en risikogruppe (mabthera, prednisolon, sle). Og, selv om alle anbefaler at man skal holde seg unna influensasyke er det veldig vanskelig når gullet ser på deg og gråter for hun vil ha en klem.

Så,- her gjør vi så godt vi kan. Håndsprit er plassert på strategiske steder. Jeg holder mye i hånden, men koser ikke direkte. Etter å ha diskutert med noen av mine gode venner (som også er leger), har jeg startet med en delvis tamiflu kur. Og så får vi se hvor det bærer. Er jo vaksinert, men er usikker på hvor god effekt jeg får når jeg bruker Mabthera. Mabthera hemmer jo alle antistoffproduksjon, og influensavaksinen virker ved at kroppen produserer antistoffer.

Heldigvis er det bare en syk  hos oss foreløpig. Blir nok litt lite blogging i noen dager.

Ha en god helg alle!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

38, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits