Hviledag og hviledag...

I dag skulle det være en hviledag. Uka har vært ekstremt hektisk, og forrige uke var ikke noe bedre. Jeg har gjort unna alt som måtte gjøres denne uka, og hadde noen småting å fikse foran datamaskinen. Når vi vekker gullene i morges sier eldstemann at magen gjør vondt. Når samme barnet er blekt og har feber er det lite annet å gjøre enn å vinke "ha det" til  hele hviledagen...

Nå her jeg en veldig aktiv snart toåring som absolutt ikke er syk (men det var litt vanskelig å avgjøre klokken halv åtte i morges) og størstemann som absolutt ikke ser pigg ut..Minstemann har effektiv ryddet (dvs rotet ) omtrent det som er mulig i stue, kjøkken og resten av huset.. Akkurat så langt som dette kom jeg, før jeg hørte et brak, og så at minstemann hadde besluttet at yoghurten gjorde seg best på gulvet. At begeret var nesten fullt ble behørlig kommentert med et OIIIIIIIIIIIII..... Jadda. 

Skal prøve å få lurt de begge til å sove på dagtid, slik at jeg kan få litt søvn....

2 kommentarer

Mixmamma

13.jan.2011 kl.18:14

Hei!

Jeg vet hvor utrolig slitsomt det er når barna blir syke, og ekstra ergelig er det når man blir smittet selv. Jeg vil derfor gjerne dele et tips som jeg har erfart selv.

Etter at jeg fikk minstejenta, gikk jeg på opptrening hos en fysioterapeut som fikk meg til å kjøpe en terapimaster som jeg satte opp i stua for egentrening hjemme. Senere kjøpte jeg også ei lita "innetrampoline" med diameter 1m (500kr på sportsbutikk).

Minstejenta er veldig aktiv av seg, og hun elsker å bruke terapimasteren til å leke i, og i kombinasjon med trampolina under blir det enda mer utfordrende og spennende. Hun er nå en slank og smidig muskelbunt på 10 år.

Det jeg la merke til etter at vi fikk trampolina, var at hun sluttet å få disse infeksjonene som barn så lett blir smittet av. Første året etter trampolina var et faktum, hadde hun bare 1 fraværsdag (og det var magen) Det var en utrolig lettelse for meg å slippe alle disse ukene med sykt barn på sofaen.

Senere har jeg hørt at trampolinehopping styrker immunforsvaret.

Det er litt styr med all denne hoppingen i stua, særlig når hun får venner på besøk, men jeg synes det er verdt det. Hun holder seg frisk og i form og har en veldig glede av å utfolde seg der.

Klem Mixmamma

lupusmamma

13.jan.2011 kl.18:20

Mixmamma: Hei. Stilig tips. I tillegg til det du nevner brenner det jo av en del energi. Og det er finfint når man ikke kan gå ut ;) Takk for tipset!

KLem

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

38, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits