En whiskydrikkende smurf fra østfold må ha laget iphones ordliste.

Jeg er ikke lengre i tvil. Mistanken har vært der en stund, men nå er det altså bekreftet.

For de av dere som ikke er med i iphone-sekten. Iphones ordliste blander seg inn i absolutt alt man skriver. Og forslagene treffer vel ikke alltid. For å si det mildt.....Den som har laget den norske ordlisten må være en smurf, som har drukket for mye og samtidig er veldig glad i bokstaven æ. Faktisk kan jeg ikke huske å ha sett så mange æ'er siden jeg fikk sms på  tromsødialekt... Og det er lenge siden.

Noen eksempler: Kollegaer blir til kollegær. Faktisk bli nesten alle ord som inneholder ae til æ,..... kvæ (kvae) reggae (reggæ). Det eneste som holder seg normalt er dataen.... Utrolig,- for det er altså ikke noe system.

Og verre blir det.... Rødhette blir rødbeter. Hehe blir konsekvent Hege......Timmy blir konstant Tommy. Laptopen blir kapellan...

Og,- tror du kanskje ordlisten lærer.. Neida.. Har ikke skjedd enda. Det er der smurfe-ideen kommer inn.. Og whiskey'en.. Smurfer lærer nemlig aldri. Sinnasmurfen er alltid sinna. Kakesmurfen spiser alltid kake, og verden er veldig enkel..  Jeg har derfor laget min egen smurf. Whiskeysmurfen. Fortsatt blå. Og veldig glad whiskey. Kanskje en Hemingwaylignende type. Som har hatt tid til å lage ordlisten... for noen fornuftige mennesker kan ikke ha gjort det. Derfor ønsker jeg i grunnen whiskeysmurfen lykke til å arbeidsmarkedet. Har hørt at det er noen lederstillinger i staten som er ledige....Eller for å si som iphonen min: Siv godt!  (Sov godt!!)

For ordens skyld. Ingen smurfer ble skadet, skiftet farge eller ble tvunget til å drikke whiskey eller spise kake i løpet av dette innlegget.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

38, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits