Det har vært en av de dagene....

.... hvor jeg skulle ønske jeg var maratonløper. Her har det gått i ett fra klokken 0700 til nå,- dvs i tolv timer. Jeg holder fremdeles, noe som er utrolig.. Kan det vært at andre omgang av Mabthera har begynt med effekt?? Det er i tilfellet fantastisk.. Vi krysser fingrene!

 

Hvordan er livet der ute i lupusland? Det er lenge siden jeg har hatt noen kommentarer på bloggen, og jeg lurer litt på hvordan det går med dere alle! Både dere som har skrevet før og dere som er nye :)

Og, en liten advarsel.. Det neste innlegget blir ikke et lupusinnlegg. Men noe jeg har tenkt på lenge.. Og på et tidspunkt må det vel ut.. Sannsynligvis i løpet av de neste 24 timene..

Ha en fin mandag !

 

4 kommentarer

Margarita

11.jan.2011 kl.08:57

Synes du skriver om mange spennende temaer, alt fra matlaging via husarbeid til stoff om Lupus. Jeg har Sjøgren men revmatologen sjekker meg hver gang om jeg kan ha lupus i tillegg da jeg har så mange symptomer som ligner. Har gått sykemeldt ett år, og er spent på hva som skjer videre. Skal på arbeidsavklaring så snart NAV og arbeidsgiver blir enige om hvem som skal sette igang prosessen;-)

marte

12.jan.2011 kl.09:31

Hei:)

Her er det ikke fullt så bra egentlig. Jeg er ganske dårlig, går nå bare hjemme om dagene (prøvde å begynne på skolen, men skal levere legeerklæring å bare kutte det ut) Det er ikke så lenge siden jeg fikk diagnosen SLE og raynauds så har nettopp begynt på nye medisiner. Håper effekten kommer fort.. Jeg venter også på dato på operasjon, skulle visst bli i løpet av februar, de ville gjøre det fortest mulig.. Jeg har svulst på nyra.

Ellers har jeg det fint! hehe. Godt med venner og familie som støtter masse:) og så har jeg hobbyer som jeg kan surre litt med, det hjelper mye :-)

Håper du får en fin dag, klem fra meg :)

lupusmamma

13.jan.2011 kl.09:04

Margarita: Heisann. takk for koselige ord. Høres ut som om du har noen spennende dager foran deg. Krysser fingrene for at alt ordner seg :)

lupusmamma

13.jan.2011 kl.09:05

marte: Hei Marte. Dette høres veldig tøft ut. Håper medisinene virker kjapt. Du har en veldig fin blogg, nydelig bilder du tar. Lykke til med operasjon og å få krefter i hverdagen. Hemmeligheten for meg har vært å ikke gjøre for mye hver dag, jeg har lett for å ta litt i i perioder hvor jeg har litt krefter, og da blir det ofte krøll..

Stor klem

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

38, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits