Godt nytt år!

Bloggpausen min ble noe lengre enn planlagt. Jeg har store problemer med å komme meg inn på blogg.no, slik at jeg kan skrive innlegg. Da blir det jo noe vanskelig å oppdatere bloggen!

 

I alle fall!! Håper dere alle har hatt en fin jul!  Her har det vært full fart, familiebesøk, juleselskaper, og fornøyde barn. Ingenting er bedre enn det. Jeg har hatt diverse infeksjoner de siste fire ukene, som har totalt overlappet hverandre, men er nå (hurra) infeksjonsfri. Pga infeksjoner og leverprøver som bestemte seg for å ligne på Empire State Building, fikk jeg aldri den andre infusjonen med Mabthera. Og nå har det visst gått så lang tid at man nøyer seg med kun den ene i dagens par... Jaja,- formen er rimelig grei, så da er det jo bare å vente og se...

Nytt år og nye muligheter gir også nye emner på bloggen. Noe DU ønsker at jeg skal skrive om?

Klem Lupusmamma (som snart er tilbake med mer.. Så fort teknikken stemmer...)

2 kommentarer

Silje

12.jan.2011 kl.00:14

Godt nytt år:-)

Følger jevnlig med bloggen din og syns den er super. Fikk diagnosen for bare ett par år siden, så det er mye jeg er usikker på. Jeg lurer litt på hvilken oppfølging du fikk i forbindelse med svangerskap og oppfølging etter fødsel. Jeg fikk nettopp mitt andre barn (oktober) og fra det jeg har lest skal man ha ganske tett oppfølging i svangerskapet. Jeg kom inn til revmatolog først når jeg var nesten 5 mnd på vei. Og jeg tør påstå at jeg var rimeli syk de første 6 mnd av svangerskapet. I tillegg fikk jeg beskjed om at jeg skulle inn etter fødsel,når bør jeg få time da? for nå er lille gull snart 3 mnd og jeg har enda ikke fått innkalling. Jeg har følt meg ganske usikker og til tider redd under svangerskapet. Og går enda med en klump i magen for at lille skal ha fått en dårlig start på livet, siden jeg var så pass dårlig. Jeg uroer meg sikkert unødvendig,men hadde vært veldig greit å høre andres erfaringer på dette området.

lupusmamma

13.jan.2011 kl.09:08

Silje: Hei Silje. Skal skrive litt om dette en av de neste dagene. Sliter en del med å komme meg inn på blogg.no og selve bloggen, så kan ikke helt love når det blir. Tror ikke du trenger å bekymre deg for barnet ditt. De største probleme skjer like etter fødselen, slik at når lille har blitt 3mnd er det liten risiko for noe galt! Når det gjelder deg anbefaler jeg å ringe til reumatologen din og purre. Det er så lett å forsvinne i ventelistesystemet på poliklinikkene. Og det er ikke så lurt når man har lupus og nylig har født.

Stor klem :)

Skriv en ny kommentar

lupusmamma

38, Oslo

Jeg fikk Systemisk Lupus Erytematosus (SLE) når jeg var 17 år gammel og ble diagnostisert når jeg var 26. På tross av sykdommen lever jeg et aktivt liv, med små barn og masse jobb. Sykdommen er rolig i perioder, men for tiden er den litt for aktiv. Legg gjerne inn kommentarer, det er veldig hyggelig !!

Akkurat nå leser personer denne bloggen.

Related Posts with Thumbnails Norske blogger

Arkiv

Tilpasset søk
hits